Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling: u gaat het beloofde land Israël bezoeken. Maar u wilt geen standaard reis en geen onderdeel uitmaken van een groep. Het liefst reist u in uw eigen tempo, waarbij u voor elk onderdeel zoveel tijd neemt als u maar wilt.

U wilt echter wel worden begeleid door iemand die het land door en door kent. Iemand die de mooiste plekjes weet te vinden en die veel kan vertellen over de achtergrond van dit boeiende land.

Wadi KeltDan heb ik voor u de ideale oplossing. Mijn naam is Wim van Ofwegen. Ik ben vanaf 1970 jaarlijks één of meerdere malen in Israël geweest, in totaal meer dan 80 keer. Ik ken het land van het noordelijkste punt waar de bronnen van de Jordaan ontspringen tot aan het warme Eilat aan de Rode Zee.

CaesareaIk kan u veel vertellen over interessante bijbelse plaatsen, opgravingen en geschiedenis. En ik weet bijzondere hotels en leuke restaurants te vinden, zowel met een joodse, christelijke als arabische achtergrond. bedankkaartje
 

Ik wil graag als uw begeleider en chauffeur optreden en zorgen dat u een onvergetelijke vakantie beleeft. In de afgelopen jaren heb ik al enkele rondreizen voor kleine groepen verzorgd, tot ieders volle tevredenheid.