29 maart 2014

130 Deelnemers! Wat was het een feest om jullie allen weer te ontmoeten! Van heinde en verre zijn jullie naar Den Haag gekomen voor het grote weerzien. Meestal was de herkenning er meteen. Soms moest eerst even een steelse blik op het naamkaartje worden geworpen. Maar we mogen het best zeggen: we zijn gewoon niets veranderd ... Wat betekenen 50 jaar nu helemaal?

We hebben heel veel herinneringen opgehaald, genoten van de voortreffelijke muziek van The Scarlets en gesmuld van het overheerlijke buffet, verzorgd door leerlingen van het Roemer Visscher College onder leiding van Jenneke Peschier en Jacco Wesdorp. Voor ons was het een onvergetelijke dag!

Vanaf deze plek willen wij graag Karel Bun, directeur van het Roemer Visscher College, bedanken voor het beschikbaar stellen van de locatie, de inrichting en het personeel. Mede dank zij zijn genereuze aanbod was deze bijeenkomst mogelijk.

Foto's
Er zijn foto's gemaakt door een speciale reünie-fotograaf. Deze foto's kunnen niet meer worden besteld. Wel staan deze foto's en nog veel meer hieronder.

Enquête
Een groot deel van de aanwezigen heeft de anonieme enquête ingevuld die ons een summier inzicht geeft hoe jullie leven in de afgelopen 50 jaar is verlopen. Het resultaat vind je hier.

Adressen
De tijd was voor velen van ons te kort om met alle klasgenoten een praatje te maken. Ben je geïnteresseerd in het e-mailadres of telefoonnummer van iemand, stuur dan even een berichtje naar raamstraatstevinhbs­@gmail.com en wij brengen je met hem of haar in contact.

Rondleiding Dakota
Onder leiding van Rob Lubbersen, oud-leerling van onze school en in zijn werkzame leven ook beleidsambtenaar van de gemeente Den Haag, werd voorafgaande aan de reünie een rondleiding gehouden in het voormalige schoolgebouw aan de Zuidlarenstraat, nu Theater Dakota. Geïnteresseerden kunnen in zijn samenvatting nalezen welke veranderingen hebben plaatsgevonden in het gebouw.

Volgende reünie
Natuurlijk waren er veel vragen naar een volgende reünie. In principe - bij leven en welzijn - doen we het over drie jaar nog eens dunnetjes over. Maar tussendoor zullen ongetwijfeld informele bijeenkomsten worden georganiseerd. Hou deze website in de gaten.

Website
De website blijft in de lucht. Nog steeds zijn aanvullingen op ons namenbestand nodig. Ook stukjes voor de In Memoriam-pagina, oude foto's en documenten en bijdragen in het gastenboek blijven welkom.

Bedankt voor jullie komst!

30 maart 2014
De reuniecommissie

 

Fotostudio Burfo

 

Foto's Joop Dat

 

Foto's diversen